TV-Meubel Onderhoud: Leren meubel

Je zal niet zo snel een TV-meubel hebben van leer, maar als je hier toch op deze site bent zal ik je wat vertellen over leren meubels!

Leer komt van dieren en eigenlijk is leer zielig, dus daarom zullen niet veel mensen een leren tv-meubel hebben?!?! Nee dat is een flauwe beredenering, ik zal tot de order komen!

Leren TV-meubel?!?

Leer heeft de volgende kenmerken:

  • het is bijzonder duurzaam, een dier heeft er ook al jaren meegelopen, dus een leren bank bijvoorbeeld zal lang meegaan
  • Het geeft een warme sfeer, sfeer is natuurlijk persoonlijk, maar het is wel een eigenschap van leren meubels
  • Het ademd je zal dus niet zo snel vocht problemen krijgen met leer! Dus laat maar vallen die vloeistoffen als je voor de TV zit!

Leer wordt vaak eerst geverfd met speciale leerverf, bij goede verf dringen de kleurstoffen goed door in het weefsel van het leer, wat je meubel ten goede komt, omdat het leer hierdoor zijn elastisiteit behoudt! Het is belangrijk het leer goed soepel te houden! Hieronder staat wat je nodig hebt om je leren meubels te onderhouden:

  • Neem het meubel, vaak een tafel of stoel. Af en toe afnemen met een schone vochtige doek, hierdoor beschadigd het leer niet en de vlek gaat makkelijk weg.
  • U kunt jaarlijks of 2x per jaar het leer voeden met lederchreme, hiermee houdt u het leer soepel en veerkrachtig.
  • Let op als je meubel naast een kachel staat of een andere warmtebron, (behalve jijzelf) is soms extra behandeling nodig, warmte doet leer uitdrogen!
  • Gebruik geen syntetische of agressieve reinigingsmiddelen, Dat doe je bij je eigen huid ook niet haha

WEBSHOP
Bestel je TV-Meubel
Online!!!!

 

TV-Meubel Onderhoud

Leren TV-meubel

Houten TV-meubels

Stoffen TV-meubeltv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English