TV-Meubel Onderhoud: Houten TV-meubels


Oke, hoe onderhoud je je houten TV-Meubel. Eigenlijk geld deze informatie voor alle meubels ook die zonder TV!

Hout is een vrij goedkoop materiaal en bijna alle meubels zijn er voor gemaakt. Op deze site staan verschillende soorten hout genoemd. Hieronder voor we naar het algemene onderhoud gaan eerst even de specifieke hout soorten, het geld niet alleen voor TV-meubels maar ook voor andere meubels:

Onderhouden van je tv-meubel

- Eiken houten TV-Meubel, lees hier de informatie over Eiken hout!
- Teak Houten TV-Meubel. Lees over dit mooie duurzamen hout!

Het belangrijkste is vlekken op je meubels zo snel mogelijk weg te halen voor ze de kans krijgen om in te trekken! Dus probeer dat eerst met water en een lichtvochtig doekje. Mocht dit niet werken kan je overgaan tot andere schoonmaakmiddelen. Als je weet wat voor soort vlek er op je meubel zit dan kan je naar de drogist om een specifieke oplossing te halen. Lees dan altijd goed op het flesje of op de spray of het kwaad kan het op het hout te spuiten of smeren.

Je kan natuurlijk een kast of een meubel helemaal opnieuw verfen of schuren. Dit kost vaak veel tijd, maar het is wel een goedkope manier om je meubel een tweede kans te geven. Mocht je een gratis TV-meubel willen dan kan je hier lezen hoe! Het is ook mooi je houten meubel in de was te zetten, was beschermd en geeft je meubel een mooie echt houten uitstraling (Een Ikea meubel heeft ook een houten uitstraling maar ik bedoel hier natuurlijk wat anders haha)

WEBSHOP
Bestel je TV-Meubel
Online!!!!

 

TV-Meubel Onderhoud

Leren TV-meubel

Houten TV-meubels

Stoffen TV-meubeltv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English