Samsung_LE40C654

 

De site tv-meubel.info adviseerd deze week deze TV bij BCC te kopen!

Internetaanbieding bij BCC bestel nu online! Over 2 dagen in huis!Samsung LE40C654

Beschrijving van de  Samsung LE40C654

De Full HD LCD 6-serie vormt het middelpunt van uw entertainmentwereld. Functies als Internet@TV, AllShare en ConnectShare Movie geven toegang tot een compleet nieuwe wereld. 100 Hz Motion Plus en de HyperReal Engine verzorgen een vlekkeloze vertoning van uw favoriete films op deze TV.

Full HD 1080p
Iedereen kan wel zeggen dat hij de meest heldere beeldkwaliteit heeft. Maar alleen bij Full HD 1080p ziet u twee keer zoveel details en is de resolutie twee keer zo hoog als bij gewone HDTV. Het biedt verbluffend warme kleuren en levendige details. Het corrigeert zelfs de fouten van Standard Definition. Het is zeker niet de HD van uw vader.

Met AllShare bent u altijd op de hoogte.
Met uw Samsung HD-TV is het niet moeilijk om uw talent met de wereld te delen… of in elk geval met uw familie. Zet uw video’s, muziek en foto’s over vanaf uw PC of vanaf uw mobiele toestel. Draadloos en moeiteloos. U kunt zelfs meerdere PC’s aansluiten. Wie zegt dat u connecties nodig hebt om op TV te komen?


ConnectShare Movie
Nu hebt u geen excuus meer om al die prachtige digitale foto's en video’s op uw camera te laten staan. U hebt alleen een USB 2.0 Movie-verbindingskabel nodig bij uw Samsung-HD-TV. Sluit hem aan en begin met afspelen. Het werkt zelfs met uw muziekverzameling. Dus nu is het altijd showtime!

Anynet+
Geniet zonder zorgen van uw home theatre-systeem. Met Anynet+ kan alles met één druk op de knop worden geregeld voor alle compatibele Samsung audio-en videoapparaten aangesloten via HDMI. Eén druk op de knop volstaat, in plaats van een salontafel vol afstandsbedieningen.

De slimste manier om DVD’s met hoge resolutie te bekijken.
Wilt u graag dat uw standaard-DVD’s er net zo goed uitzien als Blu-ray-disks? Geen probleem. Wij hebben BD Wise ontwikkeld, een functie die u vindt op Samsung DVD-en Blu-ray-spelers die, in combinatie met een HDMI-kabel, automatisch de optimale resolutie voor uw disks detecteert en die uw Samsung HD-TV op de juiste manier instelt. Zo hoeft u zich niet met de instellingen bezig te houden en houdt u meer tijd over om gewoon te genieten van uw prachtige films.

200 Clear Motion Rate
Actiescènes zijn soepel, scherp en duidelijk op Samsung TV’s. Wij weten dat soepele beelden niet alleen afhankelijk zijn van het aantal frames per seconde, maar ook van de verversingssnelheid van frames. Kortom, de Clear Motion Rate is bepalend voor de totale beeldkwaliteit. Met deze TV weet u zeker dat niets vaag aan u voorbijgaat. De vloeiende beelden volgen elkaar veel sneller op als bij standaard TV’s. U zit meer dan ooit aan het scherm gekluisterd!

Deze TV neemt geen genoegen met minder.
Een soepel en helder beeld verschijnt niet altijd zomaar. Daarom zijn veel van onze nieuwe HD-TV’s uitgerust met een digitale ruisfilter. Wanneer uw beeld niet helemaal perfect is in een gebied met slechte onTVangst, reduceert deze filter de analoge ruis die gedurende het zenden ontstaat - hierdoor worden heldere beelden en scherpe details gereproduceerd en krijgen beelden hun oorspronkelijke schoonheid weer terug.

Wide Color Enhancer
De natuur vastleggen is het doel van een kunstenaar. Wij hebben dit ook waargemaakt met onze Wide Color Enhancer. Onze unieke driedimensionele kleurrektechnologie verzadigt iedere pixel totdat de werkelijke kleur en luminescentie perfect natuurlijk worden weergegeven. Op die manier wordt iedere kleur in het RGB-spectrum tot leven gebracht. Een echt kunstwerk!

Oneindig veel entertainment met Internet@TV.
De exclusieve Internet@TV-technologie van Samsung opent meer werelden dan u zich kunt voorstellen. En het wordt allemaal op een groot, helder scherm gepresenteerd. Er wordt moeiteloos verbinding gemaakt met het internet, zodat u kunt genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Het is verrijkend en eenvoudig. Via de bijbehorende bibliotheek met toepassingen (Applications Library) van Samsung kunt u inhoud ordenen, toevoegen en wissen. Veel modellen bieden zelfs de mogelijkheid om via internet videogesprekken te voeren. U staat dus niet alleen in verbinding met uw video’s, maar ook met uw mensen. Ervaarde onbeperkte mogelijkheden.

4 HDMI
U hebt slechts één kabel nodig om uw TV aan te sluiten op uw andere audio-en videobronnen. Dankzij onze HDMI-aansluiting kunt u allerlei inhoud importeren zonder dat u hoeft te comprimeren. Dus ook foto's en video's van uw digitale camcorder en multimedia-PC. Nog nooit was het zo eenvoudig om alles te bekijken op een HD-breedbeeldscherm.


Samsung LE40C654

WEBSHOP
Bestel je TV-Meubel
Online!!!!

 

TV-meubel modellen

ideeen

Samsung_LE40C654tv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English