TV-kast tips bij aankoop

Oké je gaat een TV-Kast kopen. hieronder staan wat tips die je kunt gebruiken als je een TV-Kast gaat kopen. Dus knoop ze in je oren, deze waardevolle tips vind je alleen op deze site! Deze tips gelden voor alle meubels!

TV-kast demonteren

Als je een tweedehands TV-Kast koopt, doe je dit doorgaans van een particulier. Deze persoon heeft zijn TV-Kast, vaak van Ikea, al netjes in elkaar gezet. Jij gaat jouw nieuwe TV-Kast halen je hebt een mooi plaatje op het internet gezien en..... Inderdaad het TV-Kast past doorgaans niet in je auto, tenzij je een busje hebt waar je TV-Kast in kan doen. Om een lang verhaal kort te maken je moet je TV-Kast demontereren (en later thuis weer monteren).

  • Tip 1. Doe alle schroefjes, boutjes en deuveltjes van je TV-Kast in een zakje, zodat je deze niet kwijt raakt.
  • Tip 2. Onthou hoe het TV-Kast in elkaar zat. Ben je niet ruimtelijk ingesteld, of vrouw (geintje, haak ajb nu niet af er is veel meer nuttige info over TV-Kasten te vinden!) dan kan je een schets maken. Is het een TV-Kast van Ikea, download dan gewoon de handleiding van de Ikea site.
  • Tip 3. Als je een TV-Kast of wat voor meubel dan ook uit elkaar haalt, en je TV-Kast weer in elkaar zet, wordt je meubel zwakker. Geloof me een Ikea meubel kan je niet 10x in en uit elkaar halen, zonder zelf extra te schroefen en te plakken!
  • Tip 4, BELANGRIJK. Geen nieuw TV-Kast? Te arm ofzo? Maakt niet uit! Kies een advertentie van een gezellig behulpzaam iemand! Vraag deze persoon of hij je wilt helpen met het demonteren van jouw TV-Kast. Wellicht strijk je een kopje koffie op, als je vriendelijk glimlacht!

TV-Kast vervoeren

Koop je een TV-Kast wat je niet gaat demonteren en dus door je deur past (addertje onder het gras) let dan op het volgende:

  • Tip 1. Als je iets vervoert met je auto of fiets, wil je niet dat je TV-Kast beschadigd! Dus heb je een auto rijdt je rustig, tips hiero
  • Tip 2. Een Volvo station car en eigenwijs een net te groot of passend TV-Kast gekocht! Huur gewoon een aanhangwagentje bij een tankstation. 25 euro voor je TV-Kast, binnen 3 minuten ingeladen binnen 3 minuten uitgeladen, klaar!
  • Tip 3. De bezorgservice van jouw favoriete winkel! Goed in onderhandelen? Dan willen ze vast jouw TV-Kast wel voor je langs brengen.

 

WEBSHOP
Bestel je TV-Kast
Online!!!!

 

TV-kast kopen

TV-kast Nieuw

TV-kast Tweede-hands

TV-kast Gratis

TV-kast tipstv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

stereo-meubel informatie

English