TV-dressoir van Teak Hout

Waarom een tv-dressoir van teak hout, voor veel mensen is het belangrijkste argument voor een teakhouten tv-dressoir, smaak. Verder heeft een teak houten TV-dressoir de volgende eigenschappen:

Ow oke eerst een beetje achtergrond informatie over teak-hout, voor we naar het teak houten TV-dressoir gaan.

Teakhout weegt gemiddeld 650 kg/m³ en heeft van nature een hoog oliegehalte waardoor het wat vettig aanvoelt. Dit maakt dat teakhout duurzaam en bestand tegen verrotting Hierdoor kan teakhout extreme weersomstandigheden weerstaan, niet alleen als boom ook als tv-dressoir! 
Teakhout splintert niet of nauwelijks. Deze twee redenen in combinatie met het prachtige uiterlijk van deze houtsoort, maakt dat teak zeer geschikt is om er meubilair,

Teakhouten meubels zijn ook geschikt voor buiten, alleen uw TV waarschijnlijk niet!

Dus geen slechte keus om een teakhouten TV-dressoir aan te schaffen!

Hier nog wat over het onderhoud van teakhout! Als je TV-dressoir onbehandeld laat bestaat de kans dat er vlekken in het hout trekken. Indien zo snel met een vochtige doek van je TV-dressoir halen, langer wachten betekend een herkansing met groene zeep en soda. Je kunt daarna nog overwegen je TV-dressoir te schuren, maar dit lukt meestal niet tussen 2 reclameblokken!

Je kunt je teakhouten TV-dressoir behandelen met beits, lak, olie of wax, allen met hun eigen effecten en eigenschappen!

WEBSHOP
Bestel je TV-Dressoir
Online!!!!

 

TV-dressoir materialen

TV-dressoir hout

TV-dressoir Eiken

TV-dressoir Teak

TV-dressoir Designtv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English