TV-dressoir tips bij aankoop

Oké je gaat een TV-Dressoir kopen. hieronder staan wat tips die je kunt gebruiken als je een TV-Dressoir gaat kopen. Dus knoop ze in je oren, deze waardevolle tips vind je alleen op deze site! Deze tips gelden voor alle meubels!

TV-dressoir demonteren

Als je een tweedehands TV-Dressoir koopt, doe je dit doorgaans van een particulier. Deze persoon heeft zijn TV-Dressoir, vaak van Ikea, al netjes in elkaar gezet. Jij gaat jouw nieuwe TV-Dressoir halen je hebt een mooi plaatje op het internet gezien en..... Inderdaad het TV-Dressoir past doorgaans niet in je auto, tenzij je een busje hebt waar je TV-Dressoir in kan doen. Om een lang verhaal kort te maken je moet je TV-Dressoir demontereren (en later thuis weer monteren).

  • Tip 1. Doe alle schroefjes, boutjes en deuveltjes van je TV-Dressoir in een zakje, zodat je deze niet kwijt raakt.
  • Tip 2. Onthou hoe het TV-Dressoir in elkaar zat. Ben je niet ruimtelijk ingesteld, of vrouw (geintje, haak ajb nu niet af er is veel meer nuttige info over TV-Dressoirs te vinden!) dan kan je een schets maken. Is het een TV-Dressoir van Ikea, download dan gewoon de handleiding van de Ikea site.
  • Tip 3. Als je een TV-Dressoir of wat voor meubel dan ook uit elkaar haalt, en je TV-Dressoir weer in elkaar zet, wordt je meubel zwakker. Geloof me een Ikea meubel kan je niet 10x in en uit elkaar halen, zonder zelf extra te schroefen en te plakken!
  • Tip 4, BELANGRIJK. Geen nieuw TV-Dressoir? Te arm ofzo? Maakt niet uit! Kies een advertentie van een gezellig behulpzaam iemand! Vraag deze persoon of hij je wilt helpen met het demonteren van jouw TV-Dressoir. Wellicht strijk je een kopje koffie op, als je vriendelijk glimlacht!

TV-Dressoir vervoeren

Koop je een TV-Dressoir wat je niet gaat demonteren en dus door je deur past (addertje onder het gras) let dan op het volgende:

  • Tip 1. Als je iets vervoert met je auto of fiets, wil je niet dat je TV-Dressoir beschadigd! Dus heb je een auto rijdt je rustig, tips hiero
  • Tip 2. Een Volvo station car en eigenwijs een net te groot of passend TV-Dressoir gekocht! Huur gewoon een aanhangwagentje bij een tankstation. 25 euro voor je TV-Dressoir, binnen 3 minuten ingeladen binnen 3 minuten uitgeladen, klaar!
  • Tip 3. De bezorgservice van jouw favoriete winkel! Goed in onderhandelen? Dan willen ze vast jouw TV-Dressoir wel voor je langs brengen.

 

WEBSHOP
Bestel je TV-Dressoir
Online!!!!

 

TV-dressoir kopen

TV-dressoir Nieuw

TV-dressoir Tweede-hands

TV-dressoir Gratis

TV-dressoir tipstv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English