PLASMA-meubel van Teak Hout

Waarom een plasma-meubel van teak hout, voor veel mensen is het belangrijkste argument voor een teakhouten plasma-meubel, smaak. Verder heeft een teak houten PLASMA-meubel de volgende eigenschappen:

Ow oke eerst een beetje achtergrond informatie over teak-hout, voor we naar het teak houten PLASMA-meubel gaan.

Teakhout weegt gemiddeld 650 kg/m³ en heeft van nature een hoog oliegehalte waardoor het wat vettig aanvoelt. Dit maakt dat teakhout duurzaam en bestand tegen verrotting Hierdoor kan teakhout extreme weersomstandigheden weerstaan, niet alleen als boom ook als plasma-meubel! 
Teakhout splintert niet of nauwelijks. Deze twee redenen in combinatie met het prachtige uiterlijk van deze houtsoort, maakt dat teak zeer geschikt is om er meubilair,

Teakhouten meubels zijn ook geschikt voor buiten, alleen uw TV waarschijnlijk niet!

Dus geen slechte keus om een teakhouten PLASMA-meubel aan te schaffen!

Hier nog wat over het onderhoud van teakhout! Als je PLASMA-meubel onbehandeld laat bestaat de kans dat er vlekken in het hout trekken. Indien zo snel met een vochtige doek van je PLASMA-meubel halen, langer wachten betekend een herkansing met groene zeep en soda. Je kunt daarna nog overwegen je PLASMA-meubel te schuren, maar dit lukt meestal niet tussen 2 reclameblokken!

Je kunt je teakhouten PLASMA-meubel behandelen met beits, lak, olie of wax, allen met hun eigen effecten en eigenschappen!

WEBSHOP
Bestel je PLASMA-Meubel
Online!!!!

 

PLASMA-meubel materialen

PLASMA-meubel hout

PLASMA-meubel Eiken

PLASMA-meubel Teak

PLASMA-meubel Designtv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English