PLASMA-meubel tips bij aankoop

Oké je gaat een PLASMA-Meubel kopen. hieronder staan wat tips die je kunt gebruiken als je een PLASMA-Meubel gaat kopen. Dus knoop ze in je oren, deze waardevolle tips vind je alleen op deze site! Deze tips gelden voor alle meubels!

PLASMA-meubel demonteren

Als je een tweedehands PLASMA-Meubel koopt, doe je dit doorgaans van een particulier. Deze persoon heeft zijn PLASMA-Meubel, vaak van Ikea, al netjes in elkaar gezet. Jij gaat jouw nieuwe PLASMA-Meubel halen je hebt een mooi plaatje op het internet gezien en..... Inderdaad het PLASMA-Meubel past doorgaans niet in je auto, tenzij je een busje hebt waar je PLASMA-Meubel in kan doen. Om een lang verhaal kort te maken je moet je PLASMA-Meubel demontereren (en later thuis weer monteren).

  • Tip 1. Doe alle schroefjes, boutjes en deuveltjes van je PLASMA-Meubel in een zakje, zodat je deze niet kwijt raakt.
  • Tip 2. Onthou hoe het PLASMA-Meubel in elkaar zat. Ben je niet ruimtelijk ingesteld, of vrouw (geintje, haak ajb nu niet af er is veel meer nuttige info over PLASMA-Meubels te vinden!) dan kan je een schets maken. Is het een PLASMA-Meubel van Ikea, download dan gewoon de handleiding van de Ikea site.
  • Tip 3. Als je een PLASMA-Meubel of wat voor meubel dan ook uit elkaar haalt, en je PLASMA-Meubel weer in elkaar zet, wordt je meubel zwakker. Geloof me een Ikea meubel kan je niet 10x in en uit elkaar halen, zonder zelf extra te schroefen en te plakken!
  • Tip 4, BELANGRIJK. Geen nieuw PLASMA-Meubel? Te arm ofzo? Maakt niet uit! Kies een advertentie van een gezellig behulpzaam iemand! Vraag deze persoon of hij je wilt helpen met het demonteren van jouw PLASMA-Meubel. Wellicht strijk je een kopje koffie op, als je vriendelijk glimlacht!

PLASMA-Meubel vervoeren

Koop je een PLASMA-Meubel wat je niet gaat demonteren en dus door je deur past (addertje onder het gras) let dan op het volgende:

  • Tip 1. Als je iets vervoert met je auto of fiets, wil je niet dat je PLASMA-Meubel beschadigd! Dus heb je een auto rijdt je rustig, tips hiero
  • Tip 2. Een Volvo station car en eigenwijs een net te groot of passend PLASMA-Meubel gekocht! Huur gewoon een aanhangwagentje bij een tankstation. 25 euro voor je PLASMA-Meubel, binnen 3 minuten ingeladen binnen 3 minuten uitgeladen, klaar!
  • Tip 3. De bezorgservice van jouw favoriete winkel! Goed in onderhandelen? Dan willen ze vast jouw PLASMA-Meubel wel voor je langs brengen.

 

WEBSHOP
Bestel je PLASMA-Meubel
Online!!!!

 

PLASMA-meubel kopen

PLASMA-meubel Nieuw

PLASMA-meubel Tweede-hands

PLASMA-meubel Gratis

PLASMA-meubel tipstv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English