LCD-meubel tips bij aankoop

Oké je gaat een LCD-Meubel kopen. hieronder staan wat tips die je kunt gebruiken als je een LCD-Meubel gaat kopen. Dus knoop ze in je oren, deze waardevolle tips vind je alleen op deze site! Deze tips gelden voor alle meubels!

LCD-meubel demonteren

Als je een tweedehands LCD-Meubel koopt, doe je dit doorgaans van een particulier. Deze persoon heeft zijn LCD-Meubel, vaak van Ikea, al netjes in elkaar gezet. Jij gaat jouw nieuwe LCD-Meubel halen je hebt een mooi plaatje op het internet gezien en..... Inderdaad het LCD-Meubel past doorgaans niet in je auto, tenzij je een busje hebt waar je LCD-Meubel in kan doen. Om een lang verhaal kort te maken je moet je LCD-Meubel demontereren (en later thuis weer monteren).

  • Tip 1. Doe alle schroefjes, boutjes en deuveltjes van je LCD-Meubel in een zakje, zodat je deze niet kwijt raakt.
  • Tip 2. Onthou hoe het LCD-Meubel in elkaar zat. Ben je niet ruimtelijk ingesteld, of vrouw (geintje, haak ajb nu niet af er is veel meer nuttige info over LCD-Meubels te vinden!) dan kan je een schets maken. Is het een LCD-Meubel van Ikea, download dan gewoon de handleiding van de Ikea site.
  • Tip 3. Als je een LCD-Meubel of wat voor meubel dan ook uit elkaar haalt, en je LCD-Meubel weer in elkaar zet, wordt je meubel zwakker. Geloof me een Ikea meubel kan je niet 10x in en uit elkaar halen, zonder zelf extra te schroefen en te plakken!
  • Tip 4, BELANGRIJK. Geen nieuw LCD-Meubel? Te arm ofzo? Maakt niet uit! Kies een advertentie van een gezellig behulpzaam iemand! Vraag deze persoon of hij je wilt helpen met het demonteren van jouw LCD-Meubel. Wellicht strijk je een kopje koffie op, als je vriendelijk glimlacht!

LCD-Meubel vervoeren

Koop je een LCD-Meubel wat je niet gaat demonteren en dus door je deur past (addertje onder het gras) let dan op het volgende:

  • Tip 1. Als je iets vervoert met je auto of fiets, wil je niet dat je LCD-Meubel beschadigd! Dus heb je een auto rijdt je rustig, tips hiero
  • Tip 2. Een Volvo station car en eigenwijs een net te groot of passend LCD-Meubel gekocht! Huur gewoon een aanhangwagentje bij een tankstation. 25 euro voor je LCD-Meubel, binnen 3 minuten ingeladen binnen 3 minuten uitgeladen, klaar!
  • Tip 3. De bezorgservice van jouw favoriete winkel! Goed in onderhandelen? Dan willen ze vast jouw LCD-Meubel wel voor je langs brengen.

 

WEBSHOP
Bestel je LCD-Meubel
Online!!!!

 

LCD-meubel kopen

LCD-meubel Nieuw

LCD-meubel Tweede-hands

LCD-meubel Gratis

LCD-meubel tipstv-meubel informatie

lcd-meubel informatie


plasma-meubel informatie

TV-Dressoir

TV-Kasten

stereo-meubel informatie

English